میدانید که امروزه کاغذ دیواری یکی از پرفروش ترین دیوارپوش ها برای بهبود وضعیت دکوراسیون داخلی است. هر چقدر هم که دیوارپوش شما با کیفیت و بادوام باشد، سرانجام با گذشت زمان و یا بدلیل اتفاقی نظیر اسباب کشی و جابجایی دچار کنده شدن و یا آسیب میشود. در این بخش قصد داریم تا شما را با نکاتی درباره ترمیم کاغذ دیواری آسیب دیده آشنا کنیم.
مسلما همه ما خواهان دکوراسیونی زیبا و بی نظیر هستیم و دوست نداریم حتی کوچکترین اتفاقی درباره دیزاین و یا وسایل خانه مان بیفتد، اما آسیب دیدگی اجتناب ناپذیر است، وجود سوراخها یا خراشهای بزرگ و کوچک بر روی کاغذ دیواریها از جمله این آسیب دیدگی ها است.
انواع روش های ترمیم کاغذ دیواری آسیب دیده
برای افراد عادی ترمیم آسیب ها و صدمات واردشده به کاغذ دیواری میتواند بسیار چالشبرانگیز باشد، خصوصاً اگر جنس آنها چند لایه و سخت باشد. اما نگران نباشید با کمی بردباری و مهارت براحتی میتوانید کاغذ دیواریهای آسیبدیده را به شکلی حرفه ای و استادانه ترمیم کنید.
- ترمیم کاغذ دیواری بلندشده
گاهی کاغذ دیواری ها از محل اتصال به یکدیگر کنده می شوند و بیشتر این بازشدگی ها بیشتر در بخش های درز صورت می گیرد، با استفاده از چسب های درزگیر و یا چسب های مخصوص کاغذ دیواری میتوانید براحتی این مشکل را برطرف کنید.
برای شروع بهتر است تا بخش باز شده یا درز را با دقت و کمی بیشتر باز کرده و سپس با استفاده از یک قلمو به صورت یکپارچه به تمام قسمت های خشک آن چسب بزنید. کمی صبر کنید تا چسب آماده شود و سپس با کمک یک غلتک کوچک کاغذ دیواری را روی دیوار بچسبانید و چندبار غلتک را بر روی کاغذ دیواری بکشید تا بخوبی بچسبد و اگر حبابی دارد برطرف شود، چسب های خارج شده از گوشه ها را نیز با استفاده از یک دستمال تمیز کنید.
- ترمیم کاغذ دیواری با جایگزین کردن
از جمله آسیب های جدی به دیوارپوش ها خراش برداشتن و یا جدا شدن تکه ای از آنها است که تنها راه حل جایگزینی آن بخش با قسمتی جدید است.
در بخش انتخاب و خرید کاغذ دیواری عنوان کردیم که همواره باید یک یا دو رول اضافه تر خریداری کنید تا در صورت لزوم بتوانید از آنها استفاده نمایید.
برای این نوع از ترمیم بهتر است ابتدا اندازه بخش آسیب دیده را با استفاده از متر درآورده و آن را از روی رول اضافه خود برش بزنید، سپس بخش آسیب دیده را بطور کامل با استفاده از یک کاردک برش داده و بر روی کاغذ دیواری چسب زده و مدتی صبر کنید، سپس شروع به نصب آن کنید.
اگر کاغذ دیواری شما طرح دار است باید بخش صدمه دیده را با دقت جدا و با قسمت جدید جایگزین کنید تا مغایرتی دیده نشود.
- ترمیم یک ردیف کاغذ دیواری
اگر آسیب کاغذ دیواری شما زیاد است، به جای جایگزینی بهتر است یک ردیف کامل را جایگزین کنید. با احتیاط قسمت های اصلی را خیس کنید و پس از جذب کامل آب توسط کاغذ دیواری، به آرامی آن را بکنید. بهتر است در هنگام کندن به ردیف های دیگر توجه کنید.
در هنگام نصب نیز برای نصب نیز دقت کنید تا طرح کاغذ دیواری شما با ردیف های کناری خود یکدست باشد.
در این بخش تلاش کردیم تا شما را با انواع روش های بازسازی و ترمیم کاغذ دیواری آسیب دیده آشنا نمائیم، در صورت خواستن راهنمایی و یا داشتن هرگونه سوالی میتوانید با کارشناسان ما در این زمینه تماس بگیرید.
پاسخ دادن
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.